Gastenboek

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Snelslagen.nl beoordeling

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
22 berichten.
Bouchra Oulad Youssef heeft geschreven op 30/06/2021 om 08:00:
Ontzettende fijne rijschool met uitstekende service, goed lesprogramma, deskundige instructeur en een zeer fijne leswagen. Absoluut een aanrader die ik graag aanbeveel bovenop alle andere rijscholen in Amsterdam. Mustafa je bent een topper!
Wasima heeft geschreven op 10/06/2021 om 22:44:
Wauw, super vriendelijk en echt leerzaam. Hij besteed echt aandacht aan alle punten en let op de details. Gegarandeerd snel geslaagd hier!
Jules van der horst heeft geschreven op 12/04/2021 om 10:01:
Top rijschool, heeft een doel en een missie die hij overbrengt naar de leerling veel geleerd en een top instructeur.
quentin heeft geschreven op 22/03/2021 om 14:52:
5-skills is een geweldige rijschool die een pakket afstelt op jouw kwaliteiten. De prijzen van deze pakketen zijn heel goed, ik kan ze bijna nergens voor een lagere prijs vinden. De instructeur is echt super! Hij heeft veel ervaring en merkt goed op waar je tijdens de lessen tegenaan loopt. Hier gaat hij samen met jou aan werken voor een optimaal resultaat. Hij gaat er altijd vol voor om jou in 1 leer te laten slagen en dat lukt hem ook heel vaak (bij mij ook gelukt)! Ik raad iedereen die zijn rijbewijs wil halen aan omk dat bij 5-skills te gaan doen! dankjewel Mustafa!!!
Suze heeft geschreven op 15/11/2020 om 21:45:
Heel snel en veel geleerd tijdens mijn rijlessen (en in één keer geslaagd!). Het inroosteren van lesuren ging altijd super gemakkelijk en werd aangepast waar nodig. Hiernaast waren de rijlessen ook nog eens heel gezellig. Zeker een aanrader dus!
Django heeft geschreven op 12/11/2020 om 21:02:
Top leraar!
Rayan Echaibi heeft geschreven op 18/08/2020 om 10:59:
Een goeie rijschool goede kwaliteit en beste uitleg. De instructeur is heel geduldig en stelt je op je gemak en de rijschool is altijd goed op tijd en houd zich altijd aan de afspraken
Valerie van Roon heeft geschreven op 03/08/2020 om 20:41:
Super goede rij-instructeur, heel rustig en duidelijk. Voelde mij meteen op mijn gemak. Top!
Inaya heeft geschreven op 03/06/2020 om 16:46:
Top rijschool!!
Mohammed Mahmoud heeft geschreven op 29/01/2020 om 20:32:
Goede instructeur en leuke rijlessen
Hanane Zekri heeft geschreven op 29/01/2020 om 20:30:
Top rijschool, Mustapha heeft veel geduld met me gehad en heeft me erg geholpen om uiteindelijk toch mijn rijbewijs te halen.De manier waarop er les word gegeven helpt je echt en je word erg op je gemak gesteld. Dankjewel voor alle geduld en inzet.
Loes Borger heeft geschreven op 30/12/2019 om 11:07:
Mus is een geweldige instructeur. Echt top lessen gehad. Vanaf moment één vol vertrouwen en ik voelde me meteen veilig in de auto. Hij heeft me gepusht en gemotiveerd om er alles uit te halen!
Imane heeft geschreven op 29/07/2019 om 14:55:
5 skills is echt een aanrader. Helpt je zeker achter t stuur te zitten. Is straight to the point tegen. Helpt je vanaf dag 1 hoger op niveau te groeien tot je rij examen. Ik verzeker je dat je dan snel je rijbewijs zult halen. Dankjewel mustafa
Chantal heeft geschreven op 26/07/2019 om 00:09:
P.s Ik ga het gewoon uiten Mustapha is gewoon Guru, je krijgt niet alleen rijles, maar een boost positieve energie, waardoor je ook andere doelen in het leven wilt gaan volgen je hart dus , in passie. Dank je wel Mustapha.
chantal heeft geschreven op 25/07/2019 om 23:53:
Ik heb een goede leerervaring met Mustapha gehad, na een aantal keren gezakt te zijn, bij de vorige rijscholen. Mijn eerste kennis making voelde ik mij gelijk op mijn gemak, hij gaf duidelijke in formatie, ik wist dus wat ik zou leren, en wat mij te wachten stond. Mustapha geeft goed les, is geduldig, heeft ook humor, is straight to the point je weet wat je aan hem hebt. Hij is niet alleen een rijles instructeur, maar ook een mensen mens, die je kan inspireren. Bij Mustapha , altijd geslaagd!
Soumaya heeft geschreven op 19/07/2019 om 11:00:
Mustapha is een geweldige docent! Vanaf de proefles aan leer je al een heleboel. Zijn lessen zijn nou echt iets waar je bij jezelf denkt dit is mijn geld waard. Ik was altijd heel onzeker over alles en twijfelde heel veel, doormiddel van Mustapha zijn goede tips ben ik uit m’n schil gekomen en zit ik nu zelfverzekerd achter het stuur met m’n rijbewijs in mijn zak. Het is ook geen instructeur die boos word als je fouten maakt maar je na je fout die je gemaakt hebt vraagt van wat is er mis gegaan en wat kan er beter gaan? Zo leer je hoe je fouten beter kan oppakken of in het vervolg niet meer fout kan gaan doen. Ik ging nooit met tegenzin naar rijles, het was alsof je naast een hele goede vriend van je zat die veilig van A naar B moest. Daarom waren de lessen ook zo leuk, en vooral ook heel leerzaam met de grapjes tussendoor en verhalen. Hij wilt je ook vaak in het diepe gooien, zodat je dingen ook zelf gaat durven, maar ook laat ie je zien dat je je niet onveilig hoeft te voelen. Mustapha geeft je niet alleen les over het autorijden, maar ook les in het leven. Bij hem ken je geen ‘twijfel’ je moet er gewoon voor gaan! Beste ‘MEESTER’ Mus, je bent een topper!
Jip heeft geschreven op 29/06/2019 om 20:55:
5-skills, de rijschool voor als je op een fantastische manier je rijbewijs wil halen. Er wordt lesgegeven door Mustapha, een geweldige man. Met Mustapha kan je lachen maar ook serieuze gesprekken voeren. Maar hij noemt je ook weleens paard, daar moet je wel even aan wennen😂. Bij Mustapha leer je om goed zelfstandig te rijden, met daarbij hele goede ondersteuning. Voor het praktijkexamen had ik een slechte les en dacht dat ik het echt niet ging halen. Mustapha hield vertrouwen en ik had het gehaald. Het was mijn enige rijschool maar ik weet zeker dat dit de beste keuze was. Ik ga Mustapha nooit vergeten, bedankt!
Thomas Bruijns heeft geschreven op 29/03/2019 om 08:15:
Geweldige rijschool goede tijd gehad
Zoe van der Wilt heeft geschreven op 29/03/2019 om 08:13:
Hele goede rijschool. Je leert alles wat je hoort te leren en krijgt hierbij goede uitleg. De instructeur is heel eerlijk, ben jij nog niet klaar voor een examen? Dan zegt hij jou dit ook. Wat ik zelf ook heel fijn vond, is de sfeer in de auto. Hij houd praatjes met de leerlingen en zorgt dat zij zich ontspannen voelen in de auto. Ook krijg je 1 op 1 les en heeft hij dus volledig focus bij zijn lessen en is niet ergens anders mee bezig. Zeker een aanrader als je snel je rijbewijs wilt! Mustapha maakt namelijk alle tijd voor je, wil jij je rijbewijs is 1 maand? Hij zorgt er voor!
sharon Hardley heeft geschreven op 18/02/2019 om 01:10:
5-skill is mijn tweede rijschool waar ik heb kunnen lessen. En ik moet zeggen dat het de beste beslissing ooit was. Niet alleen krijg je goed les, maar je zit ook naast iemand die gezellig is, met wie je kan lachen en die het ook echt met je meent en wilt dat jij zo veilig en doorstromend rijd. Want daar draait het allemaal om. Ik heb bij 5-skill geleerd om in mijzelf te geloven en dat je geduldig moet zijn en niet te snel willen en veel nadenken (je bent geen paard zegt Moestaba dan) Want zo raak jij dus de scherpte kwijt in het verkeer. Het heeft bij mij eventjes geduurd. Maar na 100 pogingen (niet echt hoor) mag ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs hebt gehaald. En dit komt voornamelijk omdat Moestaba altijd in mij heeft geloofd en nooit opgaf. Waardoor ik niks anders kon doen dan ook in mijzelf te moeten geloven en zo heb ik mijn rijjbewijs gehaald. Ik raad een ieder aan om bij 5-skill te gaan lessen. Je krijgt er geen spijt van! Want ik kan je zeggen dat Moestaba iemand is die ik nooit zal vergeten!
Facebook Comments