De leukste rijschool in Amsterdam e.o!

€ 680
voor 10 lessen + examen

Rijschool 5-Skills bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 Rijopleiding op maat
 Ervaren rij-instructeurs
 Beginnen vanaf 16,5 jaar

De leukste rijschool van Amsterdam e.o.

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Amsterdam en omstreken. Wij staan garant, dat je op een leuke maar ook veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Stel een vraag!

Heb je een vraag over de rijlessen, theorie of examen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Snelslagen.nl beoordeling

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
40 berichten.
Chaim heeft geschreven op 11/01/2023 om 13:00:
In 1 keer geslaagd binnen een paar weken. Beste rijschool. Beste rij instructeur gwn top
Chenelva heeft geschreven op 13/12/2022 om 14:41:
Muss, je bent een goede rij instructeur, je bent professioneel en ervaren in wat je doet. Mentaal en geestelijk help je je leerling en je hebt passie in wat je doet! Na zoveel jaar misschien wat minder, maar je bent een KEI! In wat je doet. Ik ben echt blij, dat ik jou heb gehad als rij instructeur. Ergens wist ik het al, omdat gedreven bent en jij mij goed begeleid hebt, super erg bedankt Muss!
Erayka heeft geschreven op 13/08/2022 om 17:51:
Top instructeur. Van het op willen geven naar in 1x geslaagd te zijn.
Maxime heeft geschreven op 06/07/2022 om 17:32:
Mustapha is een ervaren instructeur die je niet alleen leert om goed en veilig te rijden maar ook een instructeur die naar je luistert en je zelfvertrouwen geeft om te rijden. 5-skills is absoluut een aanrader!
Wail heeft geschreven op 25/06/2022 om 00:46:
Rijbewijs gehaald. goeie rij instructeur goeie band gecreëerd, je leert op een veilige en een goeie manier je rijbewijs te halen .
Othman heeft geschreven op 16/06/2022 om 13:16:
Top rijschool neemt alles serieus en een gevoel voor humor geeft super goed les dankzij hem ben ik vandaag geslaagd en is zeker een aanrader Rijschool 5 SKILLS
Dwayne heeft geschreven op 16/05/2022 om 21:20:
Afgelopen vrijdag geslaagd in 1x dankzij beste rijschool & instructeur Mustapha Mede door zijn goede instructies en geduld. Hij neemt de tijd om bepaalde stappen met je door te nemen, geeft duidelijke uitleg en altijd in voor grappen Rijschool 5 SKILLS Zeker een Aanrader❗️❗️❗️
Anouar heeft geschreven op 11/05/2022 om 00:06:
Mustapha is een gezellige man met veel humor waarvan je erg snel op een leuke manier auto leert rijden. Verder merk je echt dat hij zijn werk met plezier doet. Hierbij raad ik het iedereen aan om hier rijlessen te nemen voor de beste, gezelligste en veiligste rijlessen zodat je snel je auto rijbewijs haalt
Manal heeft geschreven op 20/01/2022 om 10:14:
Hele fijne rijlessen gehad, goeie prijzen en een leuke instructeur!
Souraya heeft geschreven op 27/12/2021 om 00:35:
5 Skills is niet alleen een goede rijschool, maar biedt ook een veilige, warme en fijne sfeer. Hier zorgt de goede, gezellige docent Mustapha voor. Mustapha is buiten een goede rij-instructeur, ook een goede vriend die je graag wilt helpen. Vanaf het begin krijg je voldoende informatie, wordt alles goed uitgelegd en je weet meteen wat je te wachten staat. Bij zijn lessen heeft hij volledige focus op jou en is met niets anders bezig. Mustapha is ook heel eerlijk, hij zal je nooit iets laten doen waarvan hij weet dat het niet gaat. Dit zegt hij ook. Mustapha zal je wel helpen om dit doel te bereiken. Dit doet hij met veel passie en geduld. Ik twijfelde en droomde ook waardoor ik afdwaalde en niet altijd zelfverzekerd achter het stuur zat. De tips en motivatie die ik heb gekregen, hebben me echt vooruit geholpen. Hierdoor heb ik mijn doel kunnen bereiken. Ik heb geleerd om veilig, zelfstandig en zelfverzekerd te rijden. Ik raad je echt aan om hier lessen te nemen. Je zal snel je rijbewijs halen en op een goede manier de technieken toepassen. Verder is het zo gezellig en je zal altijd met hem lachen. Je zal er geen spijt van krijgen! Dankjewel Moess, you are the best 🙂
Luchandro heeft geschreven op 26/12/2021 om 22:39:
Top rijschool leert je meer dan alleen rijden ik heb mijn rijbewijs na 3x gehaald. Moes is een goeie rijinstructeur die op alle kleine details van het rijden let en pushed om het beste uit je te halen.
Elio heeft geschreven op 13/12/2021 om 09:50:
In 1 keer geslaagd binnen een paar weken. Beste rijschool
Kayleigh heeft geschreven op 15/11/2021 om 23:30:
Wat heb ik een leuke tijd gehad! Ik heb zoveel geleerd en mustapha heeft me ontzettend goed door mijn leerproces heen geholpen. Een bijzonder mens met veel passie voor zijn werk! Mus, je bent de beste!
Kiyan heeft geschreven op 02/11/2021 om 20:44:
Goede grappige rij instructeur die goed les kan geven en het doet op een manier waardoor je het beter begrijpt
Daniël heeft geschreven op 18/10/2021 om 21:23:
Goede rij instructeur die de lessen bijna altijd grappig maakt en je altijd goed probeert te begeleiden. Ik raad jullie zeker aan om bij hem te lessen.
Jenoah heeft geschreven op 22/09/2021 om 09:59:
Mustafa neemt echt de tijd om jou zo goed mogelijk te begeleiden om jou rijbewijs te halen. Stelt je op je gemak en houdt van grapjes, dat maken de lessen veel leuker. Ik raad iedereen aan om bij hem te lessen! Top rijschool.
Anass heeft geschreven op 23/08/2021 om 17:40:
Top rijschool!
Stijn Pasveer heeft geschreven op 25/07/2021 om 19:00:
Beste rijschool die er is! Ik ben enorm blij dat ik bij deze geweldige rijschool terecht ben gekomen. Mustapha is een hele fijne, rustige en humoristische leraar die je vanaf het eerste moment op je gemak stelt en goed kijkt naar wie jij bent, om daar zijn lesmethode aan aan te passen. Hij is altijd positief ingesteld en eerlijk over je positieve punten en wat er nog beter kan. Hij heeft veel over voor zijn leerlingen en probeert altijd zo veel mogelijk uit de les te halen, waardoor je in korte tijd veel kan leren. Ik heb altijd met enorm veel plezier bij Mustapha in de auto gezeten en uiteindelijk mijn examen in 1 keer gehaald! Mus, je bent een topper, dank je wel!
Bouchra Oulad Youssef heeft geschreven op 30/06/2021 om 08:00:
Ontzettende fijne rijschool met uitstekende service, goed lesprogramma, deskundige instructeur en een zeer fijne leswagen. Absoluut een aanrader die ik graag aanbeveel bovenop alle andere rijscholen in Amsterdam. Mustafa je bent een topper!
Wasima heeft geschreven op 10/06/2021 om 22:44:
Wauw, super vriendelijk en echt leerzaam. Hij besteed echt aandacht aan alle punten en let op de details. Gegarandeerd snel geslaagd hier!
Facebook Comments