Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wil je eerst kennis maken met Rijschool 5-Skills? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles! Kosten €35,00. Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs.

De duur van een rijles is standaard 60 minuten. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Hoe groter het pakket hoe goedkoper de prijs per rijles.

Wij geven rijlessen van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur aaneengesloten. Rijlessen van 2 uur zijn veel effectiever dan rijlessen van een uur!

Een proefles is belangrijk om te bepalen of de kandidaat leerling zich prettig voelt bij onze rijschool. Klikt het dan geven wij een deskundig advies over een persoonlijk aangepast lesplan.

Ja. Je kunt meteen starten. Meld je aan voor een vrijblijvende proefles.

Ja. Je kunt zelf, samen met je rij-instructeur/trice van rijschool 5-Skills de lesuren vooruit inplannen

Ja. Met de Snelcursus kun je in 5 tot 8 weken tijd afrijden voor de praktijkexamen. Je moet dan wel geslaagd zijn voor je theorie-examen bij het starten van de Snelcursus.

Ja. bij ons is het mogelijk om meerdere rijlessen per week te nemen.

Ja. We geven rijles in het weekend. Van 8:00 uur tot 20:00 uur.

De BOVAG gaat er van uit dat iemand van 18 jaar ongeveer 40 rijlessen nodig heeft en elk jaar dat iemand ouder is, je één rijles meer nodig hebt.

NAAR PAKKETTEN >

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw vraag hier niet tussen staat. Stel hem dan aan één van onze medewerkers. Wij geven je zo snel mogelijk antwoord. Stuur een email naar info@5-skills.nl of bereik ons telefonisch op 020 217 0033. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier gebruiken!

KOM IN CONTACT >

Facebook Comments